Afstandsverklaring

Net als bij een asiel of kinderboerderij is het bij ons gebruikelijk om een afstandsverklaring in te vullen. Zo weten wij alles over het dier en kunnen we goed zoeken naar een geschikt baasje.
 

Wat moet u meenemen?

We hebben graag dat u minimaal een halve kilo voer meeneemt waar het dier aan gewend is. Dit om het dier geleidelijk te laten wennen aan het nieuwe voer. Alle attributen zoals een drinkfles, voerbak en kooi zijn dus welkom. Maar ook hooi, stro, zaagsel e.d. We kunnen alles gebruiken voor de opvang. We proberen het dier altijd in zijn eigen hok te herplaatsen.

 

Afstandsverklaring

Ook werken wij met een afstandsverklaring waarin u het diertje volledig aan ons overdraagt. U tekent voor het afstaan. Zo wordt uw konijn of cavia is dan onze eigendom. U kunt de afstandsverklaring online invullen. Wij printen wij de verklaring hier uit en maken dan gelijk een afspraak wanneer u het dier kunt brengen naar Animal Home.

Wanneer u de afstandsverklaring invult, verstrek zoveel mogelijk informatie over het dier. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij zo snel en goed mogelijk een geschikt baasje vinden voor uw dier.

 

Vul online de afstandsverklaring in voor uw dier

LET OP!
De verklaring moet per dier worden ingevuld, ook wanneer u afstand doet van een koppel of meerdere dieren.

 
Voor vragen kunt u ons mailen via deze link.