De opvang

Van hobby naar konijnen en cavia opvang

Van hobby naar konijnen en cavia opvang
Wanneer ben ik begonnen? Ja dat was lang geleden. Vroeger was ik altijd al met dieren bezig. Ik heb van alles gehad: geiten, kippen, fretten, katten, echt van alles. Ook nu nog vind ik dieren heel erg belangrijk en heb zelfs een opleiding MBO Dierverzorging in Maasland gedaan. Hierin heb ik helaas geen baan gevonden. Gelukkig kan ik nu mijn huidige baan goed combineren met mijn eigen dieren.

Een kijkje nemen in de opvangEen kijkje nemen in de opvang

In februari 2007 is mijn oude opvang volledig verwoest door brand. Door medeleven van vele mensen en het programma “Hart in Aktie” kon ik weer verder gaan met mijn leuke hobby. Ook heb ik allemaal nieuwe verblijven gehad voor de dieren.

Animal HomeOns team

Animal Home zou er niet zijn zonder ons fantastisch team. Een opvang vereist naast liefde en aandacht ook veel werk. Mede dankzij mijn ouders, mijn vrijwilligers en Dierenkliniek Seghwaert kunnen wij zoveel diertjes helpen aan een nieuw thuis.

VakantieopvangVakantieopvang

Wij doen in beperkte mate ook aan vakantie/tijdelijke opvang. Het hele jaar door is uw dier welkom! Omdat elk dier anders is, stellen wij het op prijs dat u ons een beetje vertelt over uw dier. Ook is het belangrijk dat u wat voer meeneemt.

geld9Steun Animal Home

Een opvang kost veel geld, maar dat maakt niet uit. De dieren zijn het waard! Het is zo leuk om te zien dat ze een goed huisje vinden. Vindt u dat we goed werk doen en wilt u ons helpen? Dat kan!

Hallo


Ik ben Bianca en woon samen met mijn man Richard in Zoetermeer. Wij zijn de trotse ouders van twee zonen Nick (6-9-2009) en Bart (19-10-2011). In mijn vrije tijd vang ik konijnen en cavia’s op van mensen die ze niet meer willen of kunnen verzorgen. Ik ga rustig op zoek naar een baasje. Hoe lang dat duurt maakt niet uit. Het belangrijkste is dat ze een goed baasje vinden en dat lukt altijd.

Vroeger fokte ik op kleine schaal. Nu stop ik al mijn energie in het helpen van de konijnen en de cavia’s, zodat zij een goed huisje vinden. Er zijn er al genoeg dieren die een lief baasje zoeken. Het is een zeer dankbare hobby, die ik met veel plezier doe.

Wilt u uw dier hier brengen, lees eerst de pagina hoe kunt u afstand doen van uw dier. Zoekt u juist een leuke cavia of konijn kom dan eens kijken! Ik hoop dat ik veel dieren kan helpen en dat jullie de site leuk vinden.

Omdat de opvang wel wat tijd kost hebben we besloten vaste openingstijden aan te houden. Zo is het nog goed te combineren. Bekijk op de contactpagina de tijden.

Tot slot wil ik graag mijn ouders en natuurlijk mijn fantastische vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan Animal Home.

Veel kijkplezier,
Bianca, Richard, Nick en Bart

Bianca en haar familie, de oprichter van Animal Home