Een kijkje nemen in de opvang

Hier kunt u zien hoe mijn opvang eruit ziet.

In februari 2007 is mijn oude opvang volledig verwoest door brand. Door medeleven van vele mensen en het programma “Hart in Aktie” kon ik weer verder gaan met mijn leuke hobby. Ook heb ik allemaal nieuwe verblijven gehad voor de dieren.

 

De nieuwe schuur, mogelijk gemaakt door Merkus HoutbouwDe nieuwe schuur

Dit is het nieuwe onderkomen van de opvang. Ik ben heel erg blij met deze mooie schuur. Hij is neergezet door Merkus Houtbouw. De dieren zitten er lekker droog en warm bij in deze schuur. Ook is het onderkomen beveiligd. Zowel tegen inbraak en heel erg belangrijk brand!! Dit is gedaan door Alcatraz Alarm Systems.

Een van de hokken gedoneerd door Aljo DierenverblijvenDe dierenverblijven

Ze hebben lekker de ruimte. Ik kan bij de allergrootste flat de hokken kleiner zetten door middel van een schuif. Zo kunnen b.v. cavia’s in een kleiner hokje en kan ik meer dieren helpen. Ik ben hier echt super blij mee! Ook erg veel dank aan Aljo Dierenverblijven die de hokken hebben geleverd. Die hebben als een gek aan de hokken gewerkt. Bedankt voor alles! Ik vind de hokken erg mooi en de dieren zijn er makkelijk in te verzorgen.

De grote flatDe grote flat

Bij deze hele grote flat kan je de hokken delen. Als een dier veel ruimte nodig heeft haal je de schuif in het midden weg. Heb je een cavia of even krap ruimte dan zet je de schuif ertussen. Ben ook heel erg blij met de nieuwe waterbakjes dat zijn die oranje bakjes die je ziet zitten. Die kunnen van boven open en je kan ze dan sneller water geven. Ook zijn ze beter schoon te houden.

De kleine flatDe twee kleine flats

Dit is een flat goed geschikt voor 2 konijnen of meerdere cavia’s. Bij de 2 linkse hokken kan de schuif eruit en zijn het hele ruime hokken. Zoals u ziet zitten er nu nog hele leuke knuffelkonijntjes in, die de hokken even moesten opvullen met de uitzending. Intussen zijn ze goed gevuld met konijnen en cavia’s. Van deze hokken heb ik er twee. Een van de hokken heb ik gehad van het bedrijf Redmail B.V. in Zoetermeer.

VakantieopvangVakantieopvang

Wij doen in beperkte mate ook aan vakantie/tijdelijke opvang. Daar wordt deze flat voor gebruikt. Het hele jaar door is uw dier welkom!

Interesse? Bezoek de pagina vakantieopvang voor meer info.

 

Deze bedrijven hebben Animal Home gesponsord n.a.v. de Hart in Aktie uitzending:

Afvalcontainerbestellen.nl, Alcatraz Alarm Systems, Aljo Dierenverblijven, Burgers Zoo, Dioza, Fortune, Houtbouw Merkus, IkSloopGoedkoop.nl, J. Glijnis Loon- en Verhuurbedrijf B.V., Mercure Hotel, Van Emmerik Electrotechniek, Van Lochem, Welkoop en Westdijk Transport.

Een kijkje nemen in de opvang