Het gezicht achter Animal Home

Hallo,

Ik ben Bianca en woon samen met mijn man Richard in Zoetermeer. Wij zijn de trotse ouders van twee zonen Nick (6-9-2009) en Bart (19-10-2011). In mijn vrije tijd vang ik konijnen en cavia’s op van mensen die ze niet meer willen of kunnen verzorgen. Ik ga rustig op zoek naar een baasje. Hoe lang dat duurt maakt niet uit. Het belangrijkste is dat ze een goed baasje vinden en dat lukt altijd.

Vroeger fokte ik op kleine schaal. Nu stop ik al mijn energie in het helpen van de konijnen en de cavia’s, zodat zij een goed huisje vinden. Er zijn er al genoeg dieren die een lief baasje zoeken. Het is een zeer dankbare hobby, die ik met veel plezier doe.

Wilt u uw dier hier brengen, lees eerst de pagina hoe kunt u afstand doen van uw dier. Zoekt u juist een leuke cavia of konijn kom dan eens kijken! Ik hoop dat ik veel dieren kan helpen en dat jullie de site leuk vinden.

Omdat de opvang wel wat tijd kost hebben we besloten vaste openingstijden aan te houden. Zo is het nog goed te combineren. Bekijk op de contactpagina de tijden.

Tot slot wil ik graag mijn ouders en natuurlijk mijn fantastische vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan Animal Home.

Veel kijkplezier,
Bianca, Richard, Nick en Bart

Bianca en haar familie, de oprichter van Animal Home