Een dier uitzoeken bij Animal Home

Hier een stukje hoe het hier in zijn werk gaat als u een cavia of konijn wilt komen uit zoeken. Het is op de eerste plaats heel belangrijk dat u goed nadenkt over de aanschaf van een dier. Het is niet zomaar iets wat u even koopt, maar u zal het dier als het goed gaat toch een aantal jaar hebben. Natuurlijk heeft een dier ook aandacht en beweging nodig. En vaak kopen mensen een dier in een opwelling en zijn ze het na een aantal weken zat. Dus denk er goed over na!

Als u goed hebt nagedacht over de aanschaf van een dier, dan moet u gaan nadenken of u een jong of een ouder dier wilt. Kijk gerust eens op de site wat er zit. Natuurlijk kunt u ook komen kijken of u er een leuk dier bij ziet. Als u al een dier hebt, kunt u uw eigen dier meenemen om het eventueel te koppelen.

Kosten Plaatsing

Als wij een konijn uitplaatsen is het netjes ingeënt (tegen myxomatose, vhd 1 en vhd 2)  en zijn ze nagekeken door een dierenarts.U krijgt er ook een eigen boekje bij. Dit kost natuurlijk veel geld daarom vragen wij voor de konijnen de volgende bijdrage per dier. Hier betalen wij alle kosten van die een opvang met zich mee meebrengt.

Hieronder een lijstje van de kosten.

Cavia’s


Zeug: 25 euro


Beer gecastreerd: 50 euro


Beer ongecastreerd: 25 euro


Konijnen


Voedster : 40 euro ( ingeënt ) 


Gesteriliseerde voedster : 85 ( ingeënt )


Gecastreerde ram: 65 euro ( ingeënt )
Interesse in een dier?

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak of meer informatie.

Lees onze plaatsingsvoorwaarden.